≡ Menu

Allt upprepar sig! Inkasockor och arméjackor…

InkavantarAllt upprepar sig säger min Mamma. Och nu är jag i den åldern att jag börjar upprepa Mammas mantra. Någon som känner igen inkavantarna och sockorna som börjar dyka upp igen? Vi som var ungdomar under det glada 70-talet får tydliga flashbacks. Inte sant?

Läser i nyhetsbrevet Dagens Handel att H&M ska lansera träskor. Och tydligen är US  Armyjackor på gång också. Och näbbstövlar läser jag i dag i DN. Allt upprepar sig!

Nu är det bara cruschlackstövlarna som fattas.

Comments on this entry are closed.

  • Affi 01 februari 2011, 11:10

    Javisst känner man igen, det är bara att gå ut och kolla i alla butikerna, en del har jag lite svårt för bara för att jag hade det själv som ung. Om man nu har haft gott om plats i sitt hus kan man leta reda på det gamla och lämna vidare till sina ungar! Återanvändning det är fint det!