≡ Menu

Arlas Guldko – Vilken fest!

I går var jag på kalas. Utdelningen av Arlas pris Guldkon. Vilken fest! Och vilka glada miner på alla finalister.  Imponerad, rörd och jätteglad blir jag när videosnuttar visas från finalisternas verksamheter, speciellt skolmatsalarna och köken på äldreboenden. Så himla skönt att för än gång skull se hur mycket bra arbete som görs i stället för den ständiga klagolåten på hur eländig all mat är som serveras våra barn och äldre! Så är det ju inte.

Vinnare Arlas Guldko 2012Heja Arla som premierar vardagsslitet i storkök och butiker med en stor påkostad fest. Med prisutdelning i Grand hotells Vinterträdgård och middag i den fantastiska Spegelsalen tillagad av Årets kock 2012. Mums!

Dessutom konsert av tre fenomenala unga musiker i 10-15 års ålder och Loreen med Euforia innan dansen till niomannaorkester tog vid.

Bra jobbat Arla och väldigt bra jobbat Coop Extra i Danderyd som fick Arlas Guldko i kategorin bästa butik! Stort Grattis!

Kul att kooperationen utmärkte sig med två finalister av tre. Daglivs, Kungsholmen, kom god tvåa. Heja!

Comments on this entry are closed.

 • Affi 14 april 2012, 19:37

  Kul! Här nere är vår lilla Tempobutik nominerad som en av fyra i landet till att bli årets butik i landet, det är kul också!

  • Louise Konsumentkoll 14 april 2012, 21:18

   Å så roligt Affie. Tänkte faktiskt på det på Guldkogalan, att det var ganska få nominerade från ”landet”. Så go landsbygden go!

 • marie werup 14 april 2012, 20:10

  Vad mycket du kul du får vara med om i ditt arbete! Jag vill också dansa till 9-manna orkester. Nu skall jag följa din fina blogg.
  Kram syrran

  • Louise Konsumentkoll 14 april 2012, 21:16

   Javisst har jag mycket skoj! Kram älskade tvillingsyster!