≡ Menu

Bänka er – ikväll är jag med i PLUS

Ikväll är jag med i SVT PLUS. Jag blir intervjuad om vårt arbete kring matavfall. Nedan hittar du några smakprov.

Comments on this entry are closed.

 • Rigmor Rosenblom 25 september 2009, 13:07

  Vatten på flaska-det kan ju tyckas onödigt. Om det nu var så att det överallt finns vatten som är rent och utan tillsatser av fällningsmedel och dyligt i våra kommunala dricksvatten- kranar. Men så är ju inte fallet.Personligen klarar jag inte av att dricka kranvatten levererat av min kommun(Nynäshamn).Visst är jag känslig i magen,men det måste finnas ett alternativ till kranvatten att tillgå för dem som är som jag.Även jag behöver rent vatten att dricka.

  • Louise Konsumentkoll 27 september 2009, 13:02

   Hej Rigmor,
   Självklart ska du köpa vatten på flaska om du av någon anledning inte mår bra av ditt kranvatten! Det finns också borrade brunnar som inte har någon god vattenkvalitet och då är det förstås utmärkt att det finns vatten på flaska. Och jag tycker det är riktigt dumt om äldrevården inte unnar gamlingar vatten med kolsyra om de tycker att de mår bäst av det. Det finns givetvis tillfällen när buteljerat vatten är bra att ha.