≡ Menu

Bland Showcases och Utstickarpris

Vilken förmån att kunna få ägna en eftermiddag mitt i veckan åt förkovran, spännande och inspirerande samtal och äta och dricka gott.

ElectroluxI går eftermiddag var jag på Prime och United Minds ”Showcase”, ett Almedalen i miniatyr med massor av korta, kul och lärorika seminarier att välja mellan. Bland annat ett om hur Electrolux fångar tidsandan och anpassar dammsugandet till rådande trender som yoga och mindfullness. Vad sägs om att multitaska och meditera samtidigt som du dammsuger med hjälp av Electrolux app. Ganska skojig idé!

Efter ”showcasen” travade jag iväg till Polarbröds utdelning av ”Utstickarpriset”. En sådan supertrevlig och glad tillställning med många kloka ord sagda, musik och god och spännande mat och dryck. Bland mycket annat ett gott och knaprigt knäckebröd med lite mjöl av syrsor och cider av björksav.

UtstickarprisetÅrets Utstickarpris gick mycket välförtjänt till Artur Granstedt, nestor inom ekologisk odling och kretslopp. Stort grattis Artur och stort tack till alla på Polarbröd för en strålande tillställning!