≡ Menu

Coop hotellpremie – så bra. God Jul!

Jag har faktiskt inte begripit hur jättebra Coops hotellerbjudande är förrän i dag. Ska fira jul i Göteborg hos Mor och Far tillsammans med mina tre syskon med familjer. Totalt blir vi tjugo personer.  Alla får ju inte plats att sova hos Mamma och Pappa. Så vi behöver hotellrum. För tre nätter med ett rum för Ulf och mig och ett för pojkarna betalar vi lite drygt 4000 kronor på tjusiga Gothia Tower när vi bokar via Medmerakortet. 700 kronor natten för ett dubbelrum, det tycker jag är riktigt billigt!

I går blev jag också glad över Medmerakortet. For runt och handlade julklappar, bland annat barnkläder och pekböcker till en liten Kajsa. Hade laddat plånboken med premiecheckar och vips så drogs 50 kronor av både hos KappAhl och Akademibokahandeln + att jag får återbäring på det jag köpt. Och så har jag ju just varit på solsemester. 650 kronor i rabatt för mig och min man när vi reste med Apollo. Inte tokigt alls.  Det tar sig!   GOD JUL!

Comments on this entry are closed.

  • Affi 24 december 2010, 10:25

    God Jul och ha det så gott i Götet! Här är det lite långt till akademibokhandeln men annars är det trevligt med med mera-kort även om jag uppskattar att slippa dessa kuponger som ska lösas in här och där!

  • Louise Konsumentkoll 24 december 2010, 10:38

    God Jul Affi! Med det nya återbäringsprogrammet så blir det inga kuponger utan allt kommer att bokföras på ditt medmerakort! Som sagt, det tar sig!