Coop Medmera Visa- köp inte resor med kortet!

av Louise Konsumentkoll den 19 december 2011

Coop MedMera visakortJag är tankspridd, disträ kanske är lite tjusigare ord  men det handlar om samma sak. Jag är virrig helt enkelt.
Nu har jag suttit vid datorn ett antal timmar och beställt hotell och flygresor. Ulf och jag reser till Sydostasien i några veckor.  Och jag har använt Coop MedMera som betalkort över nätet. Det har fungerat ypperligt hittills, MEN JAG HAR JU GLÖMT ATT DET INTE INGÅR RESEFÖRSÄKRING I KORTET! Så arg jag blir på mig själv.Flygresor ska man INTE BETALA MED COOP VISA!

Jag har givetvis en reseförsäkring i min hemförsäkring, men betalar man med andra betalkort än Coop MedMera så finns ofta extraförsäkringar om olyckan skulle vara framme, om väskan försvinner eller annat strul. Å anda sidan kostar Coop MedMera bara 95  kr i årsavgift. Bra kort, men absolut inte att betala resor med.

{ 3 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Affi december 19, 2011 kl. 16:30

Behöver du ha flera kort för att det inte ingår reseförsäkring kanske det inte blir så billigt med COOP-kortet, eller? Jag har VISA-kort från banken och det kostar inget, men de kanske fjäskar lite för mig!

Svara

Britt Andersson januari 2, 2012 kl. 14:45

Jag hyrde en bil på Hertz i höstas, men tänkte inte på att Coop-kortet kunde dras. Jag har frågat Coop per mail om det kunde rättas till i efterhand, eftersom jag har fakturan kvar. Men tji… det gick inte!

Fick detta svar:
”Det är inte möjligt att registrera köp för återbäring i efterhand. Du behöver alltid ha ditt MedMera-kort med dig för att kunna samla återbäring på dina köp.”
Med vänliga hälsningar
Maja, Coop MedMera

Jag frågade ”varför” det inte går.

Fick detta svar:
”Att efterregistreraett köp är inte möjligt det är därför viktigt at man har sitt kort med sig för alla köp”.
Med vänliga hälsningar
Tina, Coop MedMera

Svara

Louise Konsumentkoll januari 3, 2012 kl. 11:03

Britt: Jag har samma erfarenhet. Coop nekar efterregistrering av alla köp numera.

Svara

Lämna en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: