≡ Menu

Coops erbjudanden bättre

Coop näras extraerbjudandenVarje dag promenerar jag förbi Coop Nära vid Södra station på väg till och från arbetet. Numera blir jag hungrig när jag passerar butikens utomhusreklam med veckans erbjudanden. Extraprismaten på skyltarna passar perfekt till sommarmiddagar.

I dag matjesill, två burkar för 10:- , kycklingfileér, avokado, Sia glass, grillkorv, frysta stora räkor m m, allt till extrapris.

Har det hänt något eller är det jag som inbillar mig att erbjudandena är bättre nu än tidigare? Själv jagar jag inte extrapriser numera, så jag har dålig koll. Pojkarna har flyttat ut och plånboken är inte längre lika tom.

– Javisst, vi har ansträngt oss ytterligare för att anpassa varorna efter vilken säsong det är och vad kunderna efterfrågar säger Dan Björnsby på Coop marknad när jag ringer upp.

Då stämmer mina observationer. Så bra! Då är det fler än jag som blir glada.

Comments on this entry are closed.

 • AndersBörje! 22 juli 2009, 15:38

  Kanon att även Coop har fattat att det är sommar och att vi konsumenter behöver ha mat som är lättlagad i sommarvärmen.
  Håller helt med dig!!!

 • Hjärtrud från Kaffekvarnen 05 augusti 2009, 19:18

  Hmmmmmmmm….jag undrar om det jag såg idag är vad kunderna vill ha?

  Kom just hem från en annan COOP butik i vårt avlånga land och har följande funderingar?

  – Varför har de så mycket produkter i hyllorna där bäst före datum är månader gammalt. REA på annat med kort datum. Har de köpt in för mycket av allt?

  – Ekologisk mat ~ bra urval. Det vill en kund som mig ha.

  – Personlig hygien, tvätt och städ där finns det mycket för den kunnige att välja på. Men varför inte hjälpa den okunnige mer????

  – Övriga produkter är av sådan låg kvalitet och i material så jag måste ställa frågan om kunskap finns om miljö, produktlivscykel analys etc.

  Jag bara ställer frågan………frågorna? Jag vet vad jag vill ha som kund.

  • Louise Konsumentkoll 06 augusti 2009, 7:42

   Hej,
   Bra frågor! Så här ska det förstås inte vara. Det vore bra om du kunde säga var ungefär i vårt avlånga land butiken finns, om du inte vill hänga ut den enskilda butiken. Så kan jag lista ut om det är Coops Sveriges butik eller om den tillhör någon fristående konsumentföreningen, för givetvis vill jag skicka vidare dina synpunkter.

   Apropå alla tvätt och städartiklar som numera trängs i hyllorna håller jag med dig helt. Det är svårt att orientera sig. Jag har ibland sett att det har funnits skyltar med bra information, åtminstone på stormarknaderna. I vilket fall som helst ska jag genast skicka över ditt utmärkta förslag till Coops marknadsavdelning och be dem ta sig an frågan. Det behövs bra hjälp i denna djungel av produkter.

  • Louise Konsumentkoll 10 augusti 2009, 8:50

   Hej igen Hjärtrud,

   Jag skickade vidare ditt förslag till Coop om en ”hjälpreda” för rengörings- tvättmedel- fläckborttagningsmedel och liknande som finns på butikskyllorna i dag. Annika Jerveland som är marknadschef tycker att det är ett jättebra förslag och Coop hoppas kunna komma med en sådan i början av 2010.

Nästa inlägg:

Tidigare inlägg: