≡ Menu

Det går att laga mat ensam- jag ser ljuset!

– Om jag blir ensam kommer jag aldrig att laga mat. Jag kommer att leva på smörgåsar, typ knäckebröd med makrill i tomatsås. Laga mat till mig själv är föööör tråkigt.

Så har jag alltid tyckt och tänkt. Men jag har sett ljuset.

Urtrött köper jag Findus ”ryggfiléer av torsk med nordiskt (?) örtsmör”. Fryst torskbit med fryst örtsmör spritsat på ovansidan. I en påse. Ser inte  gott ut, måste medges. In i mikron i fyra minuter på högsta värme.

Såå himla gott!  Torsken (och jag kan torsk, uppvuxen på västkusten med en pappa som varje lördag bjöd familjen på torskmiddag med lever, rom och mjölke), skivade sig perfekt och smörsåsen är god. Heja! Ulf håller med.

Ja, det låter som jag är betald av Findus , men det är jag ej. Jag lovar. Har inga babies ihop med dem.

Men jag blir så glad att folk som till exempel inte gillar att laga mat kan hutta in en torskrygg i mikron, och äta världens godaste fisk efter fyra minuter.  Dessutom MSC märkt. Bravo!

Comments on this entry are closed.

  • marie werup 14 april 2012, 20:12

    Den skall jag också pröva. Såg den i vår coop på gågatan och blev redan då sugen.
    Kram Mannie

  • Gunilla Arneström 24 april 2012, 20:21

    ja,den ser aptitlig ut på fotot. Skall pröva vid tillfälle. Jag fyller snart pension och väntar bara på att få laga min egen måltid varje dag,då jag har all tid i världen för matlagning.Har vissa funderingar på att pröva ett koncept till hösten. Matbytesklubben eller Middagsbytesklubben för 65+.får se vad det blir !