Favorit Del I- Överdragskjolen

av Louise Konsumentkoll den 13 december 2010

Denna vinters och förra vinterns absoluta favorit är överdragskjolen. Jag begriper inte varför detta helt oumbärliga plagg är så svårt att hitta i butikerna. Den är lätt att dra på och lätt att dra av. Det kan vara hur kallt som helst, men har man en kjortel som den här så behöver man aldrig frysa, nämligen.

När jag blir pensionär ska jag designa kjolar som den här i allsköns färger, material och prisklasser och så ska jag sälja dem till när och fjärran länder. Och så ska pengarna jag tjänar gå till nåt vettigt.

Om jag är rädd att någon ska sno idén? Nej faktiskt inte. Jag är helt övertygad om att överdragskjolen kommer att synas på alla och envar nästa vinter.  Så min idé kommer att vara totalt brädad när det är dags för min pension. Inte tu tal om annat.

Men det är så himla kul att ge sig hän åt olika affärsprojekt. Jag har väl sådär ett femtiotal på lager.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: