≡ Menu

Favorit V – mitt jobb!

Varför skriver du så sällan om vad du gör om dagarna? Det har mer än en person frågat mig.

OK, jag har världens roligaste arbete! Så varför inte rapportera om hur mina dagar kan se ut. Här är ett axplock från förra veckan och denna.

 • Unilever intervjuar mig om sociala medier
 • Föreläsning för studenter på Lantbruksuniversitetet om ”Marknadsföring av livsmedel med hälsopåståenden” .
 • Möte i Sveriges Konsumenters livsmedelsgrupp
 • Möte med Coop för att lära mig om prisinformation i butik inför en rapport vi håller på med
 • Planering och bokning av föreläsare inför vårt seminarium om kläder i Almedalen, Visby 7 juli
 • Lunch med duktig entreprenör som gör appar
 • Möte i SMAKs övervakningskommitté som certifierar bl a  KRAV och Sigillgårdar. Jag är ledamot.
 • Möte med filmteam som gör en youtubefilm som vi snart kommer att släppa! Vänta bara!
 • Planering inför vårt presseminarium i morgon tillsammans med Sveriges Konsumenter om läsbara förpackningar. Rapport, debattartikel, facebookupprop, pressmeddelande, intervju, fotografering etc, etc.
 • SVT Aktuellt, intervju i fredagskväll om hälsopåståenden i marknadsföringen. Gick såhär… (22:30 in i inslaget)
 • I morgon bitti , typ 07.15, intervju i SVT morgon om läsbara förpackningar
 • Onsdag, ska på ”Nice fashion” på kvällen. Seminarium om om hållbart mode med modeindustrin.
 • Torsdag- heldag på Dramaten. ”The Stockholm Dialogue on Global Sustainability”, med workshop på eftermiddagen om den globala köttproduktion och konsumtionen. Jätteglad att jag blev inbjuden och att jag tackade ja. Läs bra debattartikeln i dagens DN, så förstår ni vad det kommer att handla om!
 • Fredag: Möte i Konsumentverkets insynsråd. Jag är ledamot. Bra och lärorika möten med engagerad generaldirektör och personal.

Låter kul va?

Comments on this entry are closed.

 • Minna 16 maj 2011, 8:51

  Jättekul! Jag skulle gärna byta med dig, men det vet du ju redan!

 • Affi 16 maj 2011, 8:55

  Ja det är säkert kul för dig och jag vet att du passar som hand i handske i den miljön och dessutom gör du ett bra jobb. För egen del är jag inte det minsta avundsjuk på ditt jobb, att alltid strida för en bra sak är inte min grej. Jag tycker om bra saker och uppskattar mycket att andra hjälper mig att slåss för saken.