Förföljd av kosttillskott

av Louise Konsumentkoll den 15 mars 2015

prd-shatterHjälp! Piller och pulver anfaller från alla håll och kanter.

På måndag hålls föreningens Vårseminarium ” Mat, piller och pulver på menyn- om trender och vetenskap inom mat, näring och kosttillskott”,  Aula Magna, Universitetet. Nej, det går inte att anmäla sig så här sent. Tyvärr. Aldrig har så många anmält sig så snabbt, 1200 personer på 14 dagar, och det står många på kölistan.

Som moderator har jag förstås gjort research inför seminariet. Kollat olika sajter för kosttillskott. Inte så himla många, men ändå.

Oavsett vad jag nu söker efter och googlar på nu, så nog tusan finns de där i marginalen. Kosttillskotten. Ovan, nedan, till höger eller till vänster, jag ser burkar med kosttillskott vart jag än vänder mig på nätet.  För vitaminer, mineraler, CLA, Kreatin, PWO, zink, mangan, D-vitamin, E-vitamin, B-vitamin, protein, protein, protein och koffein. You name it!  Annonserna för kosttillskott förföljer mig och ska locka till köp.

Jäklar vilken totalkoll Google har på mig, vart än jag än har rört mig. Läskigt.

 

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Sofia mars 15, 2015 kl. 11:13

och tänk vad det måste betyda att det är lönsamt för dem att få dig som kund. Hur ser marginalerna ut i branschen?

Svara

Louise Konsumentkoll mars 15, 2015 kl. 16:27

Sofia: Marginalerna är mycket goda om jag förstår rätt.

Svara

Lämna en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: