≡ Menu

Kaffe i stället för mediciner på Apoteket

Var på Apoteket Hjärtat häromdagen och skulle hämta mediciner. I kön får jag syn på julskyltningen. Där erbjöds kaffe, te och choklad…

Kaffe på ett apotek. Undrade i mitt stilla sinne och de månne hade min medicin. Men nej. Det hade de ej. Får beställa, sa de, kommer i morgon.

Kaffe men inte mediciner. Blir trött.

Comments on this entry are closed.

 • Affi 28 november 2012, 17:17

  Ja du, jag har alltid arbetat för förändring och utveckling, men ibland undrar jag om det inte var bättre förr! Det är likadant på en bensinmack där hittar du färdigmat i mängd men inga torkarblad till bilen!!

 • Bengt Eriksson 30 november 2012, 16:29

  Du tror väl ändå inte att närvaron av kaffe på något sätt förhindrar läkemedel från att levereras in i apoteket? Nej, du ägnar dig åt billig populism. Jag trodde bättre om dig. Huruvida läkemedel finns på apotek eller inte är en allvarlig fråga som förtjänar en seriös debatt.

 • Louise Konsumentkoll 30 november 2012, 19:36

  Bengt: Populism… jag kanske. Men så här tänkte jag helt enkelt när jag såg kaffet. Tänkte som folk gör mest. Det kanske är det som kallas för populism…
  Givetvis vet jag att frågan om tillgängligeten för receptbelagda mediciner är mer komplicerad än så. Men vitaminvatten, kaffe, te och kosmetika i mängder kanske gör att fokus flyttas från det som trots allt är viktigast med ett apotek. Att det finns mediciner när man behöver dem. Mat och smink finns i mängder att få tag på i andra butiker.

 • Meme 04 december 2012, 7:53

  Köp lite kaffe vettja 😉 näää fy va synd hörru!

 • Apotekare 04 december 2012, 7:58

  Handelsvaror och receptbelagda läkemedel förvaras på olika platser i apoteken, vilka som finns styrs från olika håll. Det finns inget samband.