”Kroppen” – ett favoritprogram från förr, säger Sara Begner

av Louise Konsumentkoll den 11 december 2009

Tallrik med smakprovIgår hade vi vår första After Work-kväll för Facebook-fans. Temat var ”Jul” och vi höll till på Green Room på Coop Extra på Medborgarplatsen, som för övrigt är en jättefin restaurang med rättigheter att servera öl och vin. Besökarna fick provsmaka canapé med chévrekräm och fikon, janssons frestelse och köttbullar. Sara Begner från Coop, som pratade och inspirerade under kvällen tillagade på plats en efterrätt, Ris á la Malta med björnbärscoulis, som vi också fick provsmaka. Fantastiskt gott!

Kvällen gick i julens tecken, men vi kom ändå in på ett antal stickspår. Tillsatser i maten var ett sådant stickspår. I filmen berättar Sara om sin syn på tillsatser och hur man kan prata med tillsatser med sina barn. Sara påminde oss också om det gamla barnprogrammet ”Kroppen”. Någon som minns? Kika nedan!

{ 1 kommentar… läs det nedan ellerlägg till en }

Joakim december 14, 2009 kl. 19:17

Vilken superbra föreläsare!!!!

Svara

Lämna en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: