≡ Menu

Nu ska vi smeta broccoli i ansiktet

Kan inte låta bli att delge er reklamen för skönhetskrämerna Biotherm Skin-Ergetic. Nu ska vi smeta ”10 x broccoli” i ansiktet så att våra trötthetsrynkor försvinner. Plus äpple, soya, citron och sockerrör.

”Day anti ox”krämen har tomat, grapefrukt, granatäpple, äpple och bitterapelseiner som verksam substans, och i nattkrämen ska vi dra på oss te, bovete, ruscus- vad det nu är- soja och tranbär. Nattkrämen stimulerar mikrocirkulationen, tar väck gifter och triggar igång hudens naturliga återbyggnad. Ansiktdragen slätas ut och pluffsigheten försvinner ( fritt översatt av mig.) Låter bra va?

Några små funderingar infinner sig. Att frukt och grönsaker är nyttigt, det vet vi. Vi ska helst äta 1/2 kilo om dagen, minst. Hur mycket frukt och grönsaker har man petat i krämerna, tro? Antioxidanterna i grönsakerna, har de samma effekt om man smetar dem på huden som om man äter dem? Hur drar krämen ut gifterna i huden, och vilka gifter? Och så vidare…

Ska luska i detta vid tillfälle.

Comments on this entry are closed.

  • Affi 30 juni 2011, 9:48

    Äter hellre tycker inte om att smeta in mig oavsett vad det är.

  • Pernilla 30 juni 2011, 19:20

    Det funkar dock bara om man tuggar Vigo samtidigt som man ligger på en spikmatta och smörjer in sig med alla krämerna på en gång.

  • Minna 18 juli 2011, 11:17

    Allting går att sälja med mördande reklam… Jag äter hellre råvarorna i krämen för en bråkdel av priset som krämen förmodligen kostar. Jag vill gärna ha reda på vad ruscus är! Låter väldigt spännande!