≡ Menu

Påskkalas? Kolla vår portionsberäknare!

PortionsberäknareHåller på att förbereda påsklunch för ett tjugotal vänner som kommer på lördag. Buffé. Hur mycket varmrökt lax går åt till 25 gäster och fem barn? Hur mycket sås? Sill? Rökt fårfiol? Vill inte stå här på Påskdagen och undra vad jag ska göra med all överbliven mat.

Men se det behöver jag knappast. Jag laddar ner Konsumentföreningen Stockholms alldeles utmärkta portionsberäknare som ger en fingervisning om hur mycket mat som kan tänkas gå åt och många andra bra tips. Hur bra som helst! Klicka här! Där hittar du också en inköpslista som visar vägen till ekologiska och fairtrademärkta varor som går att hitta i Coops butiker.

GLAD PÅSK!

Comments on this entry are closed.

  • Affi 30 mars 2013, 15:25

    Ah en liten app, vad bra fast jag har tittat i mina gamla kokböcker när jag har behövt ha koll på portionsstorlekar och annat…. Men nu kan jag ladda ner en app istället! Glad påsk!

Nästa inlägg:

Tidigare inlägg: