Rör inte mitt Fäbodknäcke!

av Louise Konsumentkoll den 13 januari 2010

Fäbodknäcke

Ulf, min man, kommer hem från Coop Forum i Rotebro och säger att han inte hittar Fäboknäcke, vår favorit, på hyllorna. Måste ha tagit slut säger jag.

Men icke. Coop och Leksandsbröd kan inte komma överens om pris.

För att sätta press på Leksansbröd fotar man ut deras produkter ur hyllorna. Det gillar inte jag. Jag vill ha mitt Fäbodknäcke och kan gott tänka mig att betala mer för brödet. Det är jättegott och kostar ändå mycket mindre än vad alla andra liknande knäckebröd kostar.

Tips till Coop: Varför inte sätta upp en skylt: ”Leksandsbröd och vi kommer inte överens om pris. Vi tycker deras produkter är för dyra. Men vi vet också att många medlemmar gillar produkterna. Därför har vi beslutat att ha kvar dem i hyllorna”

Så blir det upp till oss kunder att bestämma vad vi tycker är prisvärt eller inte. Säljer det sedan för dåligt på grund av för högt pris, så får väl knäckebrödet åka ur hyllorna av den anledningen.

PS. (2010-03-01) Nu finns åter igen Leksandsbröd i hyllorna, Leksandsbröds VD Peter Joon säger att det är tack vare uppståndelsen genom sociala medier

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: