≡ Menu

Så skalar du en tomat

Tips och trix och råd och dåd om hur man löser problem eller förkovrar sig har blivit omåttligt populära.På Youtube gillas och delas de massvis med gånger. Självaste Google har börjat med Google helpouts med lite mer strukturerade råd om allt från träning och språkkurser till hur man lägger in gurka. Råden betalar man några dollar för.

Konsumentföreningen Stockholm hakar på med en experimentomgång med tips i vårt nyhetsbrev som varje månad går till drygt 100 000 medlemmar som har prenumererat.

Tre gånger ,under november, december och januari, laddar vi nyhetsbrevet med några tips och trix. Här  är ett av dem. Det är min kollega Adam som visar hur man skalar tomater utan att behöva lägga dem i kokande vatten. Matnyttigt- inte sant?

De andra två tipsen handlar om hur man lagar en riktigt god kopp te samt en lista på tio tips på hur man minskar sitt matsvinn och sparar pengar.

I februari när vi har kört våra provomgångar och ser om medlemmarna gillar tipsen, då får vi se om vi går vidare eller ej.

Förresten innehåller KfS nyhetsbrev i övrigt massa erbjudanden, rabatter på teaterföreställningar och mycket mer. Du kanske är medlem och också vill ha vårt nyhetsbrev?

Logga in och kryssa i att du vill ha nyhetsbrevet till din e-post.