≡ Menu

Suverän middag på 10 minuter – efter hektiskt dygn

Kommer hem helt slut efter ett hektiskt dygn där vi presenterat vår rapport om marknadsföring av livsmedel till barn. Himmel och pannkaka vilket hett ämne barn och mat är… Vet inte hur många intervjuer jag har gett.

På tio minuter har Ulf, min man och jag maten klar. Tack vare Findus ångkokta torskrygg. Såå himla god. Ja, jag vet att detta är tokreklam och jag har gjort reklam för den förr, men jag bryr mig faktiskt inte. Hyllas den som hyllas bör.

Vi gör en sallad på det som finns, tomater, zucchini och gurka medan två portioner torsk tillreds på sju minuter i mikron plus tre minuter för att värma potatisen, rester från helgen. Och var sitt glas vitt vin. Klart på tio minuter. Extra gott är att allt utom torsken och vinet kommer från trädgårdslandet, men det går precis lika bra att tar vad man har av det man köpt i livsmedelsbutiken.

 

 

 

Comments on this entry are closed.

  • Eva 26 september 2014, 6:57

    Tänkte det vore intressant: Appropå matfusk, felmärkningar och Coop.
    http://mozzarellabloggen.wordpress.com/2014/09/10/fuskmozzarella-2/

  • Louise Konsumentkoll 01 oktober 2014, 5:34

    Eva: Missat din kommentar, sorry, ser den först nu. Ska genast skicka över ditt inlägg till Coop. Tack för bra granskning. Är också allergisk mot vilseledande marknadsföring.