≡ Menu

Film om flaskvatten i kväll

Alla ni som är intresserade av diskussionen kring flaskvatten kontra kranvatten. Här kommer ett tips som jag just fick syn på.  I kväll visas kl 23.30  ”Flaskvatten” i Kanal 2, SVT. Del 6 av 8  i en Brittisk dokumentärserie från 2009.


”Amerikanen David de Rothschild, arvtagare till en av världens största bankförmögenheter, är en sann miljövän och äventyrare. I Miljöresan utforskar han vad som händer med några av våra vanligaste vardagsprodukter på resan från tillverkning till avfall. Vilka effekter kan vi se redan nu i vår miljö och hur påverkas vår hälsa av hanteringen runt dessa produkter?”


Jag ska bänka mig om jag kan hålla mig vaken. Annars får det bli reprisen på söndag i SVT24. Avsnittet finns även på SVT Play.

Klicka på bilden för att beställa en etikett för kranvatten till din flaska.