≡ Menu

Bakdatum

Bakdatum

5 comments… add one
  • Kjell Palmqvist 18 juni 2012, 13:28

    Ju mer information ju bättre inköpsbeslut kan jag fatta! Jag fryser själv ner färskt bröd ibland och behöver därför veta om det redan varit fryst.

  • Jadir Bandeira 18 juni 2012, 14:04

    Det är bättre med bakningsdatum. Nu med ”globalisering” Sverige är inte som det var, så svensk.
    Nu är det globalt.

  • Frank 18 juni 2012, 14:28

    Klart att man ska få veta bakdatum. Bröd åldras även som fryst.

  • cecilia myhrman 18 juni 2012, 16:47

    Även frysning gör att brödet åldras och torkar.
    Ärlighet varar längst.

    • ann sjöstrand 30 juni 2012, 15:14

      Vi måste också tänka på kostnaderna för hanteringen så jag tycker att bäst före datum räcker.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.