≡ Menu

Tjäna 9000 kronor med Coop Medmerakort…

…ja, om man jämför med att  ha Nordea Mastercard Silver förstås. Det har Råd och Rön slagit fast. Medmera Visakort är mest lönsamt av alla kort för en storkonsumerande barnfamilj menar tidningen.

Och jag håller det inte för otroligt. Jag har fått  2000 kronor i återbäring sedan den infördes för ett halvårsedan . Och då är det ändå bara Ulf och jag i hushållet. Hade pojkarna fortfarande bott hemma hade vi väl spenderat dubbelt så mycket,  minst. Då antar jag att vi hade fått 4000 kronor i återbäring på ett halvår. Inte dumt.  

Vi handlar på Coop Forum i Häggvik. Citygross lär vara billigast i Sollentuna enligt PROs undersökning, fast det har jag faktiskt inte märkt. Tycker att Willys totalt sett verkar billigast och att ICA Maxi och Coop Forum ligger ungefär jämsides, kanske med liten fördel till ICA.

Comments on this entry are closed.

 • Carina 09 december 2011, 23:21

  Min fråga är varför Coops Xtra Tandkräm inte finns i Coop-butikerna. Senast idag har jag kollat i Coop-butikerna på Södra Station och och Medborgarplatsen. Finns inte. Frågar ansvarig personal som hävdar att den inte finns att beställa. Jag upplyser att jag haft kontakt med Coops inköpsorg som hävdar att den finns i lager att beställa. Förra veckan kollade jag Coop på Sockenvägen – finns inte. Har tjatat på Coop Forum Haninge och nu finns Coops egen tandkräm äntligen där igen. Den är mycket billigare och bättre än Colgate och Pepsodent som det finnas massor av till mycket högre priser. Varför har man denna attityd till de egna märkena. Vem bestämmer?

  • Louise Konsumentkoll 10 december 2011, 9:39

   Carina: Förstår att du blir arg. Jag ska tala med Coop. Begriper inte heller varför du inte enkelt får tag i din X-tra tandkräm.

  • Louise Konsumentkoll 14 december 2011, 12:21

   Carina: Nu har jag fått besked av Coop. X-tratanndkrämen har utgått i sortimentet, den innehöll parabener, ett konserveringsämne, som misstänks vara hormonstörande och Coop har beslutat att parabener nte ska ingå i något av de egna varumärkena.
   Tilläggas kan att EUs vetenskapliga kommitté nyligen konstaterade i sitt andra eller tredje uttalande om parabener att de inte finns någon risk för hormonstörning. Många hälsningar Louise