Är maten giftig?

av Louise Konsumentkoll den 28 januari 2015

Temakvall_ar_maten_giftig_313_utan_pratbubblaDet larmas om bekämpningsmedelsrester i vår mat. I citrusfrukter, bananer, rågbröd och nu senast russinen. Oftast är halterna långt under myndigheternas gränsvärden, men kanske är det ändå risk för hälsan? Det är ingen lätt fråga och åsikterna går isär.

Nu på måndag 2 februari kl 18 – 20 har vi bjudit in forskare och representanter för LRF, Livsmedelsverket, Naturskyddsföreningen och Coop för att ge sin syn på frågan.

Det finns fortfarande några platser kvar.

För program, medverkande och anmälan klicka här.

Är du medlem i Konsumentföreningen Stockholm är kvällen kostnadsfri, övriga  betalar 50 kronor.

Välkommen!

{ 0 kommentarer… lägg till en nu }

Lämna en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: