Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /home/slangint/louisekonsumentkoll.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /home/slangint/louisekonsumentkoll.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /home/slangint/louisekonsumentkoll.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /home/slangint/louisekonsumentkoll.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Häromdagen var jag med i SVTs Aktuellt och diskuterade vad vi ska göra åt att både butiker och hushåll slänger mycket mat. Jag berättade om mitt experiment. Jag kollade hur länge mjölken höll sig i mitt kylskåp efter bäst före datumet.
11 dagar dröjde det efter bäst före datumet innan mjölken blev dålig. Förpackningen var öppnad, men jag ställde in den kylskåpet direkt efter att jag hade tagit en skvätt. Mitt kylskåp håller + 5 grader. Det är det som gör susen.
Mitt råd: Sänk temperaturen till + 5 grader i kylskåpet. Går inte det, så köp ett nytt kylskåp när du får råd. Maten håller så mycket längre och energiförbrukningen utgör bara en bråkdel av det gamla.
Det lönar sig i längden.