≡ Menu

Kul och trendigt sojaprotein- Oumph!

pulledoumphPulled Oumph! Låter inte klokt. Men kul grepp. Food for progress har utvecklat nya maträtter av sojaprotein. Jättegott säger folk som har smakat.

Oumph! görs av koncentrerad sojaprotein som som kan användas till massor av olika maträtter.  Trendigare än så här blir det inte. I full fart utvecklas nu nya vegetariska livsmedel. Bönpasta till exempel. Någon som har smakat?

Nyfiken på protein? Kanske finns det någon plats kvar på KSLAs proteinseminarium 19 februari. Kolla!

 

Comments on this entry are closed.

  • mr t 23 april 2016, 6:56

    vanlig konventionell soja är skit.odlad med gifter och väldigt ofta kontaminerat med gmo.plus extraherat med bensin.
    till och med livsmedelsverket säger att det är omöjligt att garantera gmo fritt.Därför ska man bara köpa ekolgisk soja.Soja odlad i europa också. inte soja som företag som kung markatta och andra använder från,kina,brasilien,usa,argentina och andra STORA gmo länder.

    • Louise Konsumentkoll 23 april 2016, 7:40

      Mr T: Vet inte var denna soja kommer ifrån. Inget går att garantera till 100 %, men har mycket svårt att tro att inte företaget har ansträngt sig stort för att ha gmo-fri soja. Annars ska ju förpackningen märkas med att den innhåller gmo. De kan ju själva ta stickprover då och då för att kolla att de har fått vad de har beställt. Det är ju dyrare med gmo-fri soja så jag antar att de är angelägna.